Baconlindad fläskfilé

Table
  1. Baconlindad fläskfilé
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Baconlindad fläskfilé

Ingredienser:

  • 1 fläskfilé
  • 8-10 baconskivor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk malen svartpeppar
You may also be interested in:  Fläskytterfilé i ugn

Gör så här:

  1. Steg 1: Förvärm ugnen till 200°C.
  2. Steg 2: Skär fläskfilén i tunna skivor och klappa dem försiktigt platta med baksidan av en kniv.
  3. Steg 3: Hacka vitlöken fint och blanda den med paprikapulver, salt och svartpeppar.
  4. Steg 4: Krydda fläskfiléskivorna med vitlöksblandningen på båda sidor.
  5. Steg 5: Linda en baconskiva runt varje fläskfiléskiva och fäst med tandpetare om det behövs.
  6. Steg 6: Placera de baconlindade filéerna på en ugnsfast form eller plåt.
  7. Steg 7: Tillaga i ugnen i cirka 20-25 minuter tills baconen är knaprig och fläskfilén är genomstekt.
  8. Steg 8: Servera baconlindad fläskfilé med dina favorittillbehör och njut!

Blåbärspannkaka
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up