Kycklingbaguette med färskost och rostad lök

Table
  1. Kycklingbaguette med färskost och rostad lök
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Kycklingbaguette med färskost och rostad lök

Ingredienser:

  • Kycklingbröstfiléer
  • Baguetter
  • Färskost
  • Rostad lök
  • Marinad
  • Salt
  • Peppar

Gör så här:

  1. Marinera kycklingbröstfiléerna i en blandning av olja, salt och peppar i cirka 30 minuter.
  2. Grilla kycklingbröstfiléerna tills de är genomstekta och har en fin grillad yta.
  3. Skär baguetterna på längden och bred färskost på insidan av brödet.
  4. Sätt på kycklingbröstfiléerna och toppa med rostad lök.
  5. Servera kycklingbaguetterna med till exempel en fräsch sallad.
You may also be interested in:  Plommonsaft

Detta enkla och läckra recept på kycklingbaguette är perfekt för en snabb och smakrik lunch eller middag. Färskosten ger extra krämighet och den rostade löken ger en härligt krispig textur. Njut av denna läckra kycklingrätt!

Philly cheesesteak
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up