Rabarbersnaps

Table
  1. Recept på Rabarbersnaps
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:
    3. Serveringstips:

Recept på Rabarbersnaps

Ingredienser:

  • 1 kg rabarber
  • 1 liter vodka
  • 500 g socker

Gör såhär:

  1. Skär rabarberna i mindre bitar.
  2. Lägg rabarberna i en stor glasburk.
  3. Tillsätt socker och vodka.
  4. Rör om väl.
  5. Seal burken ordentligt och låt den stå i rumstemperatur i ca 2 veckor.
  6. Sila genom en finmaskig sil för att ta bort rabarberresterna.
  7. Häll upp snapsen i mindre flaskor eller en stor flaska.
  8. Låt mogna i kylskåp i minst 1 månad innan servering.

Serveringstips:

You may also be interested in:  Hasselbackspotatis

Servera snapsen väl kyld som aperitif eller som en digestif efter måltiden.

Vit bönsoppa med frö- och fetatopping
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up