Kebabrulle

Table
  1. Recept på Kebabrulle
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept på Kebabrulle

Ingredienser:

  • Kebabkött
  • Tortillabröd
  • Salladsblad
  • Tomat
  • Lök
  • Gurka
  • Vitlökssås
  • Chilisås
  • Salt och peppar

Gör så här:

  1. Stek kebabköttet i en stekpanna med lite olja tills det är genomstekt och fått fin färg.
    Var noga med att krydda köttet med salt och peppar för extra smak.
  2. Värm tortillabrödet på en stekpanna eller i mikrovågsugnen så det blir varmt och mjukt.
  3. Skär tomaten, löken och gurkan i tunna skivor.
  4. Bred ut vitlökssås och chilisås över tortillabrödet.
    Variera mängden sås efter smak och tycke.
  5. Lägg på salladsblad, kebabköttet och grönsakerna på mitten av tortillabrödet.
  6. Rulla ihop kebabrullen och vik in kanterna så att fyllningen hålls på plats.
    Du kan använda aluminiumfolie eller vaxpapper för att hålla rullen ihop.
  7. Servera kebabrullen som den är eller skär den i mindre bitar för enkel hantering.
You may also be interested in:  Janssons frestelse

Nu har du ett enkelt och smakfullt recept på kebabrulle.
Variera gärna fyllningen med dina favoritgrönsaker för att anpassa smaken efter dina önskemål.
Servera med pommes frites, tzatziki eller andra tillbehör för en komplett måltid!

Marängtårta med citrongrädde och jordgubbar
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.