Enkla cake-pops

Table
  1. Enkla Cake-pops
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Enkla Cake-pops

Ingredienser:

  • 200 gram chokladkaka
  • 100 gram färskost
  • 200 gram smält choklad
  • Färgglada strössel
  • Träpinnar
You may also be interested in:  Boeuf bourguignon med potatismos

Gör såhär:

  1. Krossa chokladkakan i smulor och blanda den med färskosten i en skål.
  2. Rulla små bollar med händerna av chokladkake- och färskostblandningen.
  3. Ställ in bollarna i frysen i cirka 15 minuter för att de ska stelna lite.
  4. Smält chokladen över vattenbad eller i mikrovågsugnen.
  5. Doppa träpinnen i smält choklad och sätt den i en chokladboll. Upprepa med resterande bollar.
  6. Doppa varje chokladboll med pinn i smält choklad och låt överflödet rinna av.
  7. Dekorera cake-popsen med färgglada strössel innan chokladen stelnar.
  8. Låt dem stelna helt och servera.
Vegobullar på formbar färs
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up