Lobster roll med brioche

Table
  1. Recept: Lobster Roll med Brioche
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Lobster Roll med Brioche

Ingredienser:

  • 500g färsk hummerkött
  • 4 stycken briochebröd
  • 1/2 citron, saften
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk hackad persilja
  • 1/2 msk dijonsenap
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • Några salladsblad

You may also be interested in:  Tostada med poké-ceviche

Gör så här:

  1. Koka hummerköttet i lättsaltat vatten i 3-4 minuter tills det är genomkokt.
  2. Ta upp hummern och låt den svalna något innan du tar bort skalet och hackar köttet i mindre bitar.
  3. I en stor skål, blanda samman hummerkött, majonnäs, persilja, citronsaft, dijonsenap, salt och svartpeppar.
  4. Rosta briochebröden lätt i en stekpanna eller under grillen tills de är gyllene och krispiga.
  5. Fördela hummerblandningen på briochebröden och tillsätt några salladsblad för extra fräschhet.
  6. Servera omedelbart och njut av din lobster roll!
Bananchoklad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up