Tostada med poké-ceviche

Table
  1. Tostada med poké-ceviche
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Tostada med poké-ceviche

Ingredienser:

  • 200g färsk tonfisk, skuren i små tärningar
  • 1 röd lök, finhackad
  • 1 avokado, skuren i små bitar
  • 1/4 kopp färsk koriander, hackad
  • Saften från 2 lime
  • 2 msk sojasås
  • 1 msk sesamolja
  • Cayennepeppar efter smak
  • 8-10 tostada skålar

Gör så här:

  1. I en stor skål, blanda tonfisk, röd lök, avokado och koriander.
  2. Tillsätt limejuice, sojasås, sesamolja och cayennepeppar. Blanda väl.
  3. Låt poké-cevichen marinera i kylen i minst 30 minuter för att låta smakerna att blandas.
  4. Vid servering, skeda en generös mängd av poké-cevichen på varje tostada skål.
  5. Servera direkt och njut!
You may also be interested in:  Scones

Obs: Du kan anpassa receptet genom att lägga till eller ändra ingredienserna efter eget tycke och smak. Var noga med att använda färsk fisk av hög kvalitet för bästa resultat.

Finsk kålrotslåda
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.