Kyckling i hoisinsås

Table
  1. Recept: Kyckling i hoisinsås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Kyckling i hoisinsås

Ingredienser:

  • 500g kycklingfilé
  • 2 msk hoisinsås
  • 1 msk sojasås
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tsk färsk ingefära
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 1 gul lök, skivad
  • 1 morot, tunt skivad
  • 2 msk olja
  • 1 msk sesamfrön
  • 2 vårlökar, strimlade

You may also be interested in:  Krämig carbonara

Gör så här:

  1. Steg 1: Skär kycklingfilén i tunt skivade bitar.
  2. Steg 2: Blanda hoisinsås, sojasås, vitlök och ingefära i en skål.
  3. Steg 3: Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme.
  4. Steg 4: Tillsätt kyckling och stek tills den är genomstekt.
  5. Steg 5: Tillsätt paprika, lök och morot, och stek i ytterligare 3-4 minuter.
  6. Steg 6: Häll över såsblandningen och rör om så att alla ingredienser täcks.
  7. Steg 7: Strö över sesamfrön och vårlökar.
  8. Steg 8: Servera kycklingen i hoisinsås med varmt ris eller nudlar.
Daimcheesecake
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up