Lobster roll

Table
  1. Lobster Roll Recipe
    1. Ingredients:
    2. Instructions:
    3. Tips:

Lobster Roll Recipe

Ingredients:

  • 2 lobster tails
  • 4 tablespoons of mayonnaise
  • 1 tablespoon of lemon juice
  • 1 tablespoon of chopped chives
  • 1/4 teaspoon of salt
  • 1/4 teaspoon of black pepper
  • 4 brioche hot dog buns
  • 2 tablespoons of melted butter

You may also be interested in:  Kanelbullar

Instructions:

  1. Cook the lobster: Fill a large pot with water and bring it to a boil. Add the lobster tails and cook for 8-10 minutes, or until the shells turn bright red. Remove from heat and let them cool.
  2. Prepare the lobster filling: Once the lobster tails have cooled, remove the meat from the shells and chop it into small pieces.
  3. In a large bowl, combine the chopped lobster, mayonnaise, lemon juice, chives, salt, and black pepper. Mix well.
  4. Toast the buns: Brush the melted butter on the inside of the brioche buns. Toast them on a grill or skillet until golden brown.
  5. Assemble the lobster rolls: Spoon the lobster mixture onto the toasted buns. Serve immediately and enjoy!
You may also be interested in:  Picklad rödlök

Tips:

  • For added flavor, you can sprinkle some Old Bay seasoning on the lobster filling.
  • If you prefer a lighter version, you can substitute Greek yogurt for mayonnaise.
  • Feel free to add your favorite toppings, such as lettuce, tomato slices, or avocado.
Tjälknöl på älg
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.