Frasig laxtartar på friterat rispapper

Table
  1. Recept: Frasig laxtartar på friterat rispapper
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Frasig laxtartar på friterat rispapper

Ingredienser:

  • 200 gram färsk laxfilé
  • 10 rispappersark
  • 1 röd lök
  • 1 knippe färsk dill
  • 1 citron
  • 2 msk olivolja
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Kolakakor

Gör så här:

  1. Skär laxfilén i små tärningar och lägg dem i en skål.
  2. Finhacka löken och hacka dillen, och tillsätt dem till skålen med lax.
  3. Pressa saften från citronen över laxen och tillsätt olivolja.
  4. Tillsätt salt och peppar efter smak och blanda väl.
  5. Värm upp en stekpanna med lite olja.
  6. Brusha varje rispappersark med olja och stek dem försiktigt i stekpannan tills de blir krispiga.
  7. Ta ut rispappret från pannan och låt det svalna.
  8. Servera frasiga rispappersark tillsammans med laxtartaren.
You may also be interested in:  Chicken tikka masala

Bon appétit!

Misomajonnäs
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up