Dragonkyckling

Table
  1. Recept: Dragonkyckling
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Tips:

Recept: Dragonkyckling

Ingredienser:

  • Kycklingfiléer
  • Dragon
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • Vitlök
  • Limejuice

Tillagning:

1. Skär kycklingfiléerna i bitar och krydda dem med salt och peppar.

2. Värm upp oljan i en stekpanna och tillsätt kycklingbitarna. Stek dem tills de är genomstekta.

3. Hacka dragon och vitlök fint och strö över kycklingen. Pressa även limejuice över rätten.

4. Låt kycklingen steka med dragon, vitlök och limejuice i några minuter så att smakerna gifter sig.

5. Servera Dragonkycklingen med valfria tillbehör som ris, grönsaker eller sallad.

Tips:

You may also be interested in:  Klassisk lasagne

För en extra kick kan du tillsätta lite chili i rätten.

Dragonkycklingen passar även bra att grilla på sommaren.

Köttfärs- och zucchinigratäng
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.