Dillpicklad gurka

Table
  1. Recept: Dillpicklad gurka
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Dillpicklad gurka

Ingredienser:

  • 1 kg gurkor
  • 3 dl ättika
  • 3 dl vatten
  • 3 dl socker
  • 1 matsked salt
  • 1 knippe dill
You may also be interested in:  Krämig carbonara

Gör så här:

  1. Skär gurkorna i tunna skivor.
  2. I en stor kastrull, blanda ättika, vatten, socker och salt.
  3. Koka upp blandningen under omrörning tills sockret och saltet har löst sig.
  4. Lägg gurkskivorna i en ren burk och strö över hackad dill.
  5. Häll den varma lagen över gurkorna tills det täcker helt.
  6. Sätt på locket och låt gurkorna svalna i rumstemperatur.
  7. Förvara i kylskåp i minst 24 timmar innan servering.
Kycklingspett med texmex-smak
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.