Fyllda paprikor

Table
  1. Recept: Fyllda paprikor
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Fyllda paprikor

Ingredienser:

  • 4 stora paprikor
  • 300g köttfärs
  • 1 lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 morot, tärnad
  • 1 zucchini, tärnad
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1 dl riven ost
  • 2 msk olivolja

You may also be interested in:  Tacos

Gör så här:

  1. Steg 1: Skär av topparna på paprikorna och ta bort fröna och membranen.
  2. Steg 2: Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek köttfärsen tills den är genomstekt.
  3. Steg 3: Tillsätt lök, vitlök, morot och zucchini till stekpannan. Stek tills grönsakerna är mjuka.
  4. Steg 4: Tillsätt krossade tomater, paprikapulver, salt och svartpeppar. Rör om och låt koka i ca 5 minuter.
  5. Steg 5: Fyll paprikorna med köttfärsblandningen och placera dem i en ugnsfast form.
  6. Steg 6: Strö över riven ost på toppen av paprikorna.
  7. Steg 7: Gratinera i ugnen på 200°C i ca 20-25 minuter eller tills paprikorna är mjuka och osten har fått fin färg.
  8. Steg 8: Servera de fyllda paprikorna varma och njut!
Lobster roll
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.