Laxsashimi

Table
  1. Recept: Laxsashimi
    1. Ingredienser
    2. Gör så här

Recept: Laxsashimi

Ingredienser

  • 400 g färsk laxfilé
  • 2 tsk sojasås
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 tsk färskriven ingefära
  • 1 tsk hackad färsk koriander
  • 1 lime, saften
  • 1 tsk sesamfrön
You may also be interested in:  Griljerad julskinka

Gör så här

  1. Börja med att skära laxfilén i tunna, diagonala skivor.
  2. I en skål, blanda sojasås, sesamolja, ingefära, koriander och limejuice.
  3. Häll blandningen över den skivade laxen och låt marinera i kylskåp i cirka 20 minuter.
  4. Strö över sesamfrön innan servering.

Kålsoppa
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up