Majsröra med jalapeño

Table
  1. Majsröra med jalapeño
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Majsröra med jalapeño

Ingredienser:

  • 4 stora majskolvar
  • 1 stor röd paprika
  • 1 jalapeño
  • 1 liten rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 kruka koriander
  • 1 lime
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk spiskummin
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Toast skagen

Gör så här:

  1. Skala majsen från kolven och lägg den i en stor skål.
  2. Hacka paprikan, jalapeñon, rödlöken, vitlöksklyftorna och koriandern och lägg dem i skålen med majskornen.
  3. Pressa saften ur limen över grönsakerna i skålen och tillsätt olivolja, spiskummin, salt och peppar.
  4. Blanda ordentligt så att alla ingredienser fördelas jämnt.
  5. Kyl majsröran i kylen i cirka 30 minuter för att låta smakerna gifta sig.
  6. Servera majsröran som tillbehör till grillat kött, fisk eller som en dip med tortillachips.
Räkor Indienne
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up