Mangoraja

Table
  1. Recept på Mangoraja
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:
    3. Tips:

Recept på Mangoraja

Ingredienser:

  • 2 mogna mango
  • 4 dl ananassjuice
  • 2 dl apelsinjuice
  • 2 dl ljus rom
  • 1 dl limejuice
  • Isbitar

Gör såhär:

  1. Skala och kärna ur mangon. Skär den i mindre bitar.
  2. Placera mangobitarna i en mixer eller blender och mixa tills det blir en slät konsistens.
  3. I en stor skål, blanda tillsammans ananassjuice, apelsinjuice, ljus rom och limejuice.
  4. Tillsätt mangopurén till blandningen och rör om väl.
  5. Fyll glas med isbitar och häll mangoraja-blandningen över isen.
  6. Rör om igen före servering och dekorera gärna med en liten mangoklyfta eller citrusfrukt.

Tips:

You may also be interested in:  Flygande Jacob

Du kan använda fryst mango om du inte har färska tillgängliga. Ta i så fall ca 2 dl frysta mangobitar som får tina något innan de mixas.

Kålpudding på klassiskt vis
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.