Ugnsbakad fetaost med oregano citron och tomat

Table
  1. Ugnsbakad fetaost med oregano citron och tomat
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Ugnsbakad fetaost med oregano citron och tomat

Ingredienser:

  • 200 g fetaost
  • 1 tomat, skivad
  • 1/2 citron, saften
  • 1 msk färsk oregano, hackad
  • 1 msk olivolja
  • En nypa salt
  • En nypa svartpeppar

You may also be interested in:  Fläskfilégryta med champinjoner

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Lägg fetaosten i en ugnsfast form.
  3. Strö över oregano, citronsaft, olivolja, salt och svartpeppar.
  4. Dela tomaten och placera skivorna runt om fetaosten.
  5. Baka i ugnen i cirka 15-20 minuter, eller tills osten är mjuk och tomaterna har fått lite färg.
  6. Servera direkt och njut av denna smakrika rätt!
Bruschetta med tomat och basilika
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up