Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka

Table
  1. Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka

Ingredienser:

  • 4 stora tortillabröd
  • 200 g crème fraiche
  • 1 burk kronärtskockor (ca 400 g)
  • 150 g riven mozzarellaost
  • 1 rödlök, skivad
  • 1 kruka färsk basilika
  • Olivolja
  • Flingsalt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Rispappersrullar med cashewdipp

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Öppna burken med kronärtskockor och låt dem rinna av.
  3. Pensla tortillabröden med olivolja.
  4. Bred ut ett tunt lager crème fraiche på varje bröd.
  5. Strö över den rivna mozzarellaosten.
  6. Fördela de avrunna kronärtskockorna och de skivade lökringarna på pizzorna.
  7. Salta och peppra efter smak.
  8. Grädda tortillapizzorna i mitten av ugnen i cirka 10-12 minuter, eller tills osten är smält och pizzas bröden är gyllenbruna.
  9. Ta ut från ugnen och strö över färsk basilika innan servering.
You may also be interested in:  Pannacotta

Tips: Servera tortillapizzan med en fräsch sallad på sidan för en komplett måltid.

Pepparsås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up