Enchiladas

Table
  1. Enchiladas Recipe
    1. Ingredients:
    2. Instructions:

Enchiladas Recipe

Ingredients:

  • 8 tortillas
  • 2 cups shredded chicken
  • 1 cup grated cheese
  • 1/2 cup diced onions
  • 1/2 cup diced bell peppers
  • 1/4 cup chopped cilantro
  • 1 jalapeno, sliced (optional)
  • 1 cup enchilada sauce
  • 1/2 cup sour cream

You may also be interested in:  Knäckig rabarberpaj

Instructions:

  1. Preheat the oven to 350°F (180°C).
  2. In a skillet, heat a small amount of oil over medium heat. Add the onions and bell peppers. Sauté until they are tender and slightly caramelized.
  3. Add the shredded chicken, cilantro, and jalapeno (if using). Sauté for another few minutes until everything is well combined.
  4. Warm up the tortillas in a dry skillet or microwave for a few seconds to make them more pliable.
  5. Spread a small amount of enchilada sauce onto the bottom of a baking dish.
  6. Place a spoonful of the chicken mixture onto the center of each tortilla. Roll them up tightly and place them seam-side down in the baking dish.
  7. Pour the remaining enchilada sauce over the rolled tortillas.
  8. Sprinkle grated cheese on top.
  9. Bake in the preheated oven for about 20 minutes or until the cheese is melted and bubbly.
  10. Remove from the oven and let cool for a few minutes.
  11. Serve the enchiladas with a dollop of sour cream on top.
Morotskaka
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up