Rispappersrullar med cashewdipp

Table
  1. Rispappersrullar med cashewdipp
    1. Ingredienser:
    2. Utförande:

Rispappersrullar med cashewdipp

Ingredienser:

  • 12 st rispapper
  • 200 g glasnudlar
  • 1 röd paprika
  • 1 morot
  • 1/2 gurka
  • 2 msk färsk koriander
  • 1 dl cashewnötter
  • 2 dl vatten
  • 3 msk sojasås
  • 1 msk risvinäger
  • 1 msk limejuice
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk sirap
  • 1/2 tsk sesamolja
You may also be interested in:  Hallongrottor

Utförande:

  1. Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skär paprika, morot och gurka i tunna strimlor.
  3. Hacka koriander och cashewnötter.
  4. Förbered en stor skål med varmt vatten.
  5. Doppa ett rispapper i vattnet tills det blir mjukt och följsamt.
  6. Lägg rispappret på en ren yta och fyll det med glasnudlar, grönsaker, koriander och cashewnötter.
  7. Rulla ihop rispappret tätt och repetera processen för resten av rispappren.
  8. För cashewdippen: mixa cashewnötter, vatten, sojasås, risvinäger, limejuice, vitlök, sirap och sesamolja i en mixer tills du får en slät konsistens.
  9. Servera rispappersrullarna med cashewdippen.
You may also be interested in:  Boeuf bourguignon med potatismos

Notera: Du kan anpassa fyllningen efter dina egna smaker och preferenser. Du kan också prova att dippa rullarna i andra såser som jordnötssås eller sweet chili-sås.

Ryggbiff i stekpanna med svartrötter och vitlökssmör
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.