Stekt biff

Table
  1. Recept på Stekt Biff
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept på Stekt Biff

Ingredienser:

  • 600 gram biff (till exempel entrecote eller oxfilé)
  • 2 msk smör
  • Flingsalt och nymald svartpeppar

You may also be interested in:  Janssons frestelse

Gör så här:

  1. 1. Ta ut köttet ur kylen och låt det nå rumstemperatur.
  2. 2. Krydda biffen med flingsalt och nymald svartpeppar.
  3. 3. Hetta upp en stekpanna med 2 msk smör.
  4. 4. Stek biffen på hög värme i ca 3-5 minuter per sida beroende på tjocklek och önskad stekningsgrad.
  5. 5. Låt biffen vila under folie i 5-10 minuter innan den skärs upp för att bevara saftigheten.
  6. 6. Skär biffen i tunna skivor mot köttfibrerna och servera direkt.
Våffelsmet med mineralvatten
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.