Pulled Beef

Table
  1. Recept: Pulled Beef
    1. Ingredienser:
    2. Tillredning:

Recept: Pulled Beef

Ingredienser:

  • 1.5 kg nötkött (ex. bog eller bringa)
  • 1 stor lök, hackad
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 dl barbecuesås
  • 2 dl vatten
  • 2 msk brun farinsocker
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2 tsk paprikapulver
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk chilipulver (valfritt)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar

Tillredning:

  1. Skär nötköttet i mindre bitar och lägg det i en slow cooker eller stekpanna.
  2. Tillsätt lök, vitlök, barbecuesås, vatten, brun farinsocker, äppelcidervinäger, paprikapulver, spiskummin, chilipulver, salt och svartpeppar. Blanda väl.
  3. Om du använder en slow cooker, täck med lock och låt det koka på låg värme i 6-8 timmar tills köttet är mört och lätt att dra isär med en gaffel. Om du använder en stekpanna, täck med lock och låt det sjuda på låg värme i ca 2-3 timmar, eller tills köttet är mört.
  4. Använd två gafflar för att dra isär köttet till trådar. Blanda köttet med såsen i slow cookern eller stekpannan.
  5. Sätt på värmen igen och låt det koka utan lock i ca 30 minuter för att tjockna såsen.
You may also be interested in:  Kanelbullar

Servera det möra pulled beefet i hamburgerbröd tillsammans med coleslaw, pickles och extra barbecuesås. Njut av denna läckra smakupplevelse!

Vitlöksbröd
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.