Vegogryta med kokosgrädde och nudlar
Vegogryta med kokosgrädde och nudlar
Ingredienser:
- 1 röd lök
- 2 vitlöksklyftor
- 1 röd paprika
- 1 zucchini
- 200 g champinjoner
- 3 dl kokosgrädde
- 2 dl grönsaksbuljong
- 1 msk röd currypasta
- 200 g äggnudlar
- Färsk koriander
- Peanuts
- Olja till stekning
Gör såhär:
- Skär löken, vitlöken, paprikan, zucchinin och champinjonerna i bitar.
- Fräs lök och vitlök i olja i en stor kastrull tills de blir genomskinliga.
- Tillsätt paprika, zucchini och champinjoner och fräs i några minuter.
- Rör ner currypastan och fräs i ytterligare någon minut.
- Tillsätt kokosgrädde och grönsaksbuljong och låt sjuda under lock i cirka 10 minuter.
- Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Servera vegogrytan med nudlar och toppa med färsk koriander och peanuts.
Smaklig måltid!