Vegogryta med kokosgrädde och nudlar

Table
  1. Vegogryta med kokosgrädde och nudlar
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Vegogryta med kokosgrädde och nudlar

Ingredienser:

  • 1 röd lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • 1 zucchini
  • 200 g champinjoner
  • 3 dl kokosgrädde
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • 1 msk röd currypasta
  • 200 g äggnudlar
  • Färsk koriander
  • Peanuts
  • Olja till stekning

You may also be interested in:  Tomatsås till pizza

Gör såhär:

  1. Skär löken, vitlöken, paprikan, zucchinin och champinjonerna i bitar.
  2. Fräs lök och vitlök i olja i en stor kastrull tills de blir genomskinliga.
  3. Tillsätt paprika, zucchini och champinjoner och fräs i några minuter.
  4. Rör ner currypastan och fräs i ytterligare någon minut.
  5. Tillsätt kokosgrädde och grönsaksbuljong och låt sjuda under lock i cirka 10 minuter.
  6. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  7. Servera vegogrytan med nudlar och toppa med färsk koriander och peanuts.
You may also be interested in:  Rådjurssadel

Smaklig måltid!

Frijoles – böndipp med chili och färsk koriander
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up