Fräsch Myntasås

Table
  1. Fräsch Myntasås
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Fräsch Myntasås

Ingredienser:

  • 1 dl färsk mynta
  • 1 dl gräddfil
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk limejuice
  • En nypa salt

Gör såhär:

  1. Finhacka den färska myntan.
  2. Blanda myntan med gräddfil, socker, limejuice och salt.
  3. Rör om ordentligt tills allt är väl blandat.
  4. Smaka av och justera kryddningen vid behov.
  5. Kyl såsen i kylskåp i minst 30 minuter innan servering.
You may also be interested in:  Kladdmuffins

Tips: Myntasåsen passar utmärkt som tillbehör till grillat kött, sallader, och som dipp till grönsaker. Det fräscha och hälsosamma inslaget av mynta ger dina rätter en extra smakupplevelse.

Hemgjord färskost
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up