Dill- och räkpaj med ärtor

Table
  1. Dill- och räkpaj med ärtor
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Dill- och räkpaj med ärtor

Ingredienser:

  • 200 g räkor
  • 150 g frysta ärtor
  • 1 röd lök, hackad
  • 1 dl färsk dill, hackad
  • 200 g fetaost
  • 3 ägg
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl vetemjöl
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Lätt lantbröd

Gör så här:

  1. Förvärm ugnen till 200°C.
  2. Koka ärtorna enligt anvisningarna på förpackningen.
  3. Blanda ihop ägg, mjölk, vetemjöl, hackad dill, salt och peppar i en skål.
  4. Tillsätt räkor, ärtor, lök och smulad fetaost i skålen och rör om ordentligt.
  5. Häll smeten i en pajform och grädda i ugnen i cirka 30 minuter, eller tills pajen har fått en gyllene färg.
  6. Ta ut pajen från ugnen och låt den svalna något innan servering.
Smulpaj med blåbär och hallon
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up