Hummer med citronsmetana forellrom och krasse

Table
  1. Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse

Ingredienser:

  • 1 hummer
  • 1 citron
  • 150 g smetana
  • 50 g forellrom
  • En näve färsk krasse
You may also be interested in:  Tzatziki

Gör så här:

  1. 1. Koka hummern i saltat vatten tills den är genomkokt, cirka 10-15 minuter.
  2. 2. Låt hummern svalna och bryt sedan upp den för att få ut köttet.
  3. 3. Pressa saften från citronen och blanda den med smetana i en skål.
  4. 4. Lägg hummerköttet på ett fat och skeda över citronsmetanan.
  5. 5. Toppa med forellrom och färsk krasse.
You may also be interested in:  Tomatsoppa med basilikacrème

Servera hummern med ett glas vitt vin och njut av denna läckra och eleganta rätt!

Panzanella - italiensk brödsallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up