Klassisk råbiff

Table
  1. Klassisk råbiff
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Klassisk råbiff

Ingredienser:

  • 400g fint köttfärs
  • 1 äggula
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk worcestershiresås
  • Salt och peppar efter smak
  • 1 rödlök, finhackad
  • Kapris som topping
  • 1 äggula som servering
You may also be interested in:  Krämig carbonara

Gör såhär:

  1. Blanda köttfärsen med äggula, dijonsenap, worcestershiresås, salt och peppar i en skål.
  2. Tillsätt den finhackade rödlöken och rör om tills allt är väl blandat.
  3. Forma färsen till 4 runda biffar och placera dem på serveringsfat.
  4. Garnera med kapris och servera med äggula på toppen.
  5. Servera med krispigt bröd och en grönsallad som sidorätt.

Gyros
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up