Melon- och gurksallad med mynta och saltrostade frön

Table
  1. Melon- och gurksallad med mynta och saltrostade frön
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Melon- och gurksallad med mynta och saltrostade frön

Ingredienser:

  • Melon (valfri sort), skuren i tärningar
  • Gurka, skivad
  • Färsk mynta, hackad
  • Saltrostade frön (tex solrosfrön eller pumpakärnor)
You may also be interested in:  Beef Wellington

Gör såhär:

  1. Blanda melon, gurka och hackad mynta i en skål.
  2. Strö över de saltrostade fröna.
  3. Servera salladen som en fräsch och lätt sommarrätt eller som ett tillbehör till grillat.

Tips: För extra smak kan du tillsätta en dressing av olivolja, limejuice och lite honung. Du kan även experimentera med olika sorter av melon för att variera smaken.

Dillgratinerad torsk med pepparrot
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up