Morots- och halloumibiffar

Table
  1. Recept: Morots- och Halloumibiffar
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Morots- och Halloumibiffar

Ingredienser:

  • 300 g riven morot
  • 200 g riven halloumi
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk spiskummin
  • Salt och peppar efter smak
  • Olja att steka i

You may also be interested in:  Fläskytterfilé i ugn

Gör så här:

  1. Steg 1: Blanda ihop de rivna morötterna och halloumin i en stor skål.
  2. Steg 2: Tillsätt den finhackade löken, pressad vitlök, ägg, ströbröd, paprikapulver, spiskummin, salt och peppar i skålen och blanda väl.
  3. Steg 3: Forma smeten till små biffar med händerna.
  4. Steg 4: Hetta upp oljan i en stekpanna på medelhög värme.
  5. Steg 5: Stek biffarna i omgångar i cirka 3-4 minuter på varje sida, eller tills de är gyllenbruna och genomstekta.
  6. Steg 6: Servera de morots- och halloumibiffarna varma med en sallad eller som en del av en grillmiddag.

Pastasallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up