Parmesanflarn med pinjenötter

Table
  1. Recept: Parmesanflarn med pinjenötter
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips:

Recept: Parmesanflarn med pinjenötter

Ingredienser:

  • 100 g riven parmesanost
  • 50 g pinjenötter

Gör så här:

  1. Värm upp en torr stekpanna på medelhög värme.
  2. Strö ut cirka en matsked av den rivna parmesanosten i stekpannan och låt den smälta och bilda ett tunnt lager.
  3. Strö över några pinjenötter på osten.
  4. Stek i ca 2-3 minuter tills osten har smält och blivit gyllenbrun i kanterna.
  5. Lyft försiktigt upp flarnet med en spatel och lägg det på ett fat eller en tallrik för att svalna och stelna.
  6. Upprepa steg 2 till 5 tills du använt upp all ost och pinjenötter.

Tips:

You may also be interested in:  Korintkakor

Servera parmesanflarnen som en aptitretare eller som ett knaprigt tillbehör till en sallad eller soppa.

Grön kraft- Juice med smak av äpple selleri och lime
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up