Instant croissanter

Table
  1. Instant croissanter
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Instant croissanter

Ingredienser:

  • 2 rullar färdig smördeg
  • 100 g smör, rumstemperatur
  • 4 tsk socker
  • 1 ägg, uppvispat

Tillagning:

  1. Rulla ut smördegen och skär varje rulle i triangel-formade bitar.
  2. Vispa det mjuka smöret med sockret tills det blir fluffigt.
  3. Fördela smörblandningen på varje triangel och rulla ihop dem från bredaste till smalaste änden.
  4. Placera croissanterna på en bakplåtspapperklädd plåt.
  5. Pensla dem med uppvispat ägg.
  6. Grädda i ugnen på 180°C i cirka 15-20 minuter, eller tills de är gyllene och genombakade.
  7. Ta ut croissanterna och låt dem svalna något innan servering.
You may also be interested in:  Vegansk chokladtårta

Se till att njuta av dessa läckra, instant croissanter! Perfekt för en snabb och enkel frukost eller mellanmål.

Skagencheesecake
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up