Päronmarmelad med vanilj

Table
  1. Päronmarmelad med vanilj
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Päronmarmelad med vanilj

Ingredienser:

  • 4-5 mogna päron
  • 2 dl socker
  • 1 vaniljstång
  • 1 dl vatten

Gör så här:

  1. Skala päronen och ta bort kärnhuset. Skär päronen i små bitar.
  2. I en kastrull, blanda päronbitarna, socker, vatten och fröna från vaniljstången. Koka upp på medelhög värme.
  3. Minska värmen och låt marmeladen sjuda under omrörning i cirka 30-40 minuter, eller tills den fått önskad konsistens.
  4. Häll den färdiga marmeladen i väl rengjorda burkar och förslut dem väl.
  5. Låt marmeladen svalna helt i burkarna innan du förvarar dem i kylskåpet.
Key lime pie
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up