Biff à la Lindström med dijonyoghurt
Biff à la Lindström med dijonyoghurt
Ingredienser:
- 500 g nötfärs
- 1 gul lök, finhackad
- 2 äggulor
- 2 msk ströbröd
- 1 msk dijonsenap
- 1 tsk worcestershiresås
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk svartpeppar
- Smör att steka i
- 1 dl crème fraîche
- 1 msk dijonsenap
- 1 msk färskpressad citronsaft
- 1 tsk honung
- 1/2 tsk salt
Gör så här:
- I en stor skål, blanda nötfärs, lök, äggulor, ströbröd, dijonsenap, worcestershiresås, salt och svartpeppar.
- Forma smeten till biffar med händerna.
- Smält smör i en stekpanna på medelhög värme.
- Stek biffarna i ca 3-4 minuter på varje sida tills de är genomstekta.
- I en separat skål, blanda crème fraîche, dijonsenap, citronsaft, honung och salt till dijonyoghurten.
- Servera biffarna varma tillsammans med dijonyoghurten som tillbehör.
Tips:
Följ gärna upp med en god potatisgratäng och en fräsch sallad för en komplett middag.