Biff à la Lindström med dijonyoghurt

Table
  1. Biff à la Lindström med dijonyoghurt
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips:

Biff à la Lindström med dijonyoghurt

Ingredienser:

  • 500 g nötfärs
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 äggulor
  • 2 msk ströbröd
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk worcestershiresås
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • Smör att steka i
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk färskpressad citronsaft
  • 1 tsk honung
  • 1/2 tsk salt

Gör så här:

  1. I en stor skål, blanda nötfärs, lök, äggulor, ströbröd, dijonsenap, worcestershiresås, salt och svartpeppar.
  2. Forma smeten till biffar med händerna.
  3. Smält smör i en stekpanna på medelhög värme.
  4. Stek biffarna i ca 3-4 minuter på varje sida tills de är genomstekta.
  5. I en separat skål, blanda crème fraîche, dijonsenap, citronsaft, honung och salt till dijonyoghurten.
  6. Servera biffarna varma tillsammans med dijonyoghurten som tillbehör.

Tips:

You may also be interested in:  Minestronesoppa med oliver och parmesan

Följ gärna upp med en god potatisgratäng och en fräsch sallad för en komplett middag.

Bulgursallad med halloumi och citrusröra
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up