Löjromspizza

Table
  1. Löjromspizza
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Viktigt:

Löjromspizza

Ingredienser:

  • 1 färdig pizzadeg
  • 100 g löjrom
  • 1 rödlök, skivad
  • 1 kruka färsk dill
  • 1 dl crème fraiche
  • Salt och peppar

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Kavla ut pizzadegen på en bakplåtspapper och lägg den på en plåt.
  3. Nagga degen med en gaffel och förgrädda den i ugnen i cirka 10 minuter eller tills den får lite färg.
  4. Ta ut pizzabottnen från ugnen och låt den svalna något.
  5. Bred crème fraiche över pizzabottnen och fördela löjrom och rödlök över.
  6. Krydda med salt och peppar.
  7. Grädda i ugnen i 10-12 minuter tills pizzabottnen har blivit krispig och toppings har fått färg.
  8. Ta ut pizzan från ugnen, strö över hackad dill och servera direkt.

Viktigt:

You may also be interested in:  Morotskaka

Bakplåtspapper kan användas för att undvika att pizzan fastnar på plåten när den bakas.

Kyckling med dijonsenap och basilika
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.