Citrontiramisu med maränger

Table
  1. Citrontiramisu med maränger
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Citrontiramisu med maränger

Ingredienser:

  • 250g mascarponeost
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl florsocker
  • 1 dl färskpressad citronjuice
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 24 st marängsvissar
  • Rivet skal från en citron
  • Färska bär för dekoration
You may also be interested in:  Scones med filmjölk

Gör såhär:

  1. Blanda mascarponeost, gräddfil, florsocker, citronjuice och vaniljsocker i en skål tills det blir en jämn kräm.
  2. Fördela hälften av krämen i fyra portionsglas.
  3. Krossa 12 marängsvissar och lägg ett lager över krämen i varje glas.
  4. Toppa med resterande kräm.
  5. Strö över rivet citronskal och dekorera med färska bär.
  6. Krossa de resterande marängsvissarna och strö över på toppen.
  7. Ställ glasen i kylskåp i minst 2 timmar innan servering.
  8. Servera och njut av denna fräscha och härliga dessert!
Bohuslänsk fiskpudding
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up