Hot tuna melt
Hot Tuna Melt
Ingredienser:
- 2 konservburkar tonfisk i vatten
- 4 msk majonnäs
- 1/2 tsk dijonsenap
- 1/4 finhackad rödlök
- 2 msk hackad persilja
- 4 skivor surdegsbröd
- 4 skivor cheddarost
- Smör för stekning
Gör så här:
- Dränera och pressa ur vattnet från tonfisken.
- I en skål, blanda tonfisk, majonnäs, dijonsenap, rödlök och persilja.
- Smörj en sida av varje surdegsbrödsskiva.
- På den osmorda sidan av två skivor, lägg en skiva cheddarost på vardera brödskiva.
- Fördela tonfisksmeten jämnt på de två brödskivorna med cheddarost.
- Placera de andra två brödskivorna (med den smörjda sidan upp) ovanpå tonfisksmeten.
- Stek sandwicherna på låg värme i en stekpanna tills de är gyllenbruna och osten smält.
- Servera genast och njut av din Hot Tuna Melt!