Hot tuna melt

Table
  1. Hot Tuna Melt
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Hot Tuna Melt

Ingredienser:

  • 2 konservburkar tonfisk i vatten
  • 4 msk majonnäs
  • 1/2 tsk dijonsenap
  • 1/4 finhackad rödlök
  • 2 msk hackad persilja
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 4 skivor cheddarost
  • Smör för stekning
You may also be interested in:  Tacos

Gör så här:

  1. Dränera och pressa ur vattnet från tonfisken.
  2. I en skål, blanda tonfisk, majonnäs, dijonsenap, rödlök och persilja.
  3. Smörj en sida av varje surdegsbrödsskiva.
  4. På den osmorda sidan av två skivor, lägg en skiva cheddarost på vardera brödskiva.
  5. Fördela tonfisksmeten jämnt på de två brödskivorna med cheddarost.
  6. Placera de andra två brödskivorna (med den smörjda sidan upp) ovanpå tonfisksmeten.
  7. Stek sandwicherna på låg värme i en stekpanna tills de är gyllenbruna och osten smält.
  8. Servera genast och njut av din Hot Tuna Melt!

Fläskkarré i ugn med äpple och ingefära
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up