Syrlig gurksallad med dill

Table
  1. Syrlig gurksallad med dill
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Syrlig gurksallad med dill

Ingredienser:

  • 2 gurkor
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk socker
  • 1 dl färsk dill, hackad
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
You may also be interested in:  Fläderblomssaft

Gör så här:

  1. Skär gurkorna i tunna skivor.
  2. I en skål, blanda vitvinsvinäger, socker, salt och svartpeppar tills sockret löser sig.
  3. Tillsätt gurkorna och den hackade dillen i skålen.
  4. Blanda väl så att gurkorna täcks i dressingen.
  5. Ställ in skålen i kylskåpet och låt salladen marinera i minst en timme för att smakerna ska utvecklas.
  6. Servera gurksalladen som tillbehör till kött, fisk eller som en fräsch sallad på egen hand.
Pappardelle med kantareller och mascarpone
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up