Picklad silverlök

Table
  1. Recept: Picklad silverlök
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Picklad silverlök

Ingredienser:

  • 500 g silverlök
  • 4 dl ättika (12%)
  • 4 dl vatten
  • 2 dl socker
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk senapsfrön
  • 1 krm vitpepparkorn

You may also be interested in:  Boeuf bourguignon med potatismos

Gör så här:

  1. Skala och skiva silverlöken tunt.
  2. Koka upp ättika, vatten, socker och salt i en kastrull.
  3. Lägg i senapsfrön och vitpepparkorn.
  4. Låt lagen svalna något och häll den sedan över den skivade silverlöken.
  5. Täck kastrullen med plastfolie och låt den stå i kylen i ca 24 timmar.
  6. Servera den picklade silverlöken som tillbehör till olika rätter.
Saffransparfait med hallonsås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up