Picklade rädisor

Table
  1. Picklade rädisor
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Picklade rädisor

Ingredienser:

  • 500 g rädisor
  • 2 dl vitvinsvinäger
  • 2 dl vatten
  • 2 msk socker
  • 1 msk salt
  • 1 tsk korianderfrön
  • 1 vitlöksklyfta, krossad

Gör så här:

  1. Tvätta och skiva rädisorna.
  2. Koka upp vinäger, vatten, socker, salt, korianderfrön och vitlök i en kastrull.
  3. Låt blandningen svalna i rumstemperatur.
  4. Häll den svalnade lagen över rädisorna.
  5. Ställ i kylskåpet och låt rädisorna marinera i minst 1 timme innan servering.
You may also be interested in:  Kålpudding (grundrecept)

Tips: Picklade rädisor är ett gott tillbehör till sallader, smörgåsar eller som smaksättning i wraps eller tacos.

Tomatsås till pizza
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.