Snöbollar med polka

Table
  1. Snöbollar med polka
    1. Ingredienser
    2. Gör så här

Snöbollar med polka

Ingredienser

  • 75 g smör, rumstempererat
  • 1 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl polkagriskross
You may also be interested in:  Lemon posset med hallon

Gör så här

  1. 1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. 2. Blanda smör, florsocker och vaniljsocker i en bunke tills det blir en jämn smet.
  3. 3. Tillsätt vetemjöl och polkagriskross. Rör om väl tills allt är väl blandat.
  4. 4. Dela degen i små bitar och rulla till bollar. Placera dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
  5. 5. Grädda i mitten av ugnen i cirka 10-12 minuter, eller tills de fått en gyllenbrun färg.
  6. 6. Låt svalna på plåten innan du serverar dem.
Krabbelurer
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up