Stekt torsk med äggsås och broccoli

Table
  1. Stekt torsk med äggsås och broccoli
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Stekt torsk med äggsås och broccoli

Ingredienser:

  • 4 portioner torskfilé
  • 2 ägg
  • 5 dl mjölk
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 msk smör
  • Broccoli
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Nutellatårta

Gör så här:

  1. Koka äggen i cirka 10 minuter tills de är hårdkokta. Skala och hacka dem sedan.
  2. Smält smöret i en kastrull och rör i vetemjölet. Tillsätt mjölken under omrörning och låt såsen koka upp och tjockna.
  3. Tillsätt de hackade äggen i såsen och smaka av med salt och peppar.
  4. Salta och peppra torsken och stek den i smör eller olja i en stekpanna tills den är genomstekt och får fin färg.
  5. Servera den stekta torsken tillsammans med äggsås och kokt broccoli.
Yoghurtdressing med koriander
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up