Klassisk coleslaw

Table
  1. Recept: Klassisk coleslaw
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Så enkelt är det! Prova detta härliga recept på klassisk coleslaw och njut av den krispiga och krämiga smaken. Servera som en sidorätt till grillning eller som pålägg på hamburgare och smörgåsar.

Recept: Klassisk coleslaw

Ingredienser:

  • Kål - 1 liten huvud, strimlad
  • Morötter - 2 stycken, rivna
  • Majonnäs - 1/2 kopp
  • Rödvinsvinäger - 2 matskedar
  • Socker - 2 teskedar
  • Senap - 1 tesked
  • Salt och peppar efter smak

Tillagning:

  1. I en stor skål, kombinera strimlad kål och rivna morötter.
  2. I en separat skål, blanda ihop majonnäs, rödvinsvinäger, socker, senap, salt och peppar tills det är väl blandat.
  3. Häll dressingen över kål- och morotsblandningen och blanda noga tills alla ingredienser är väl täckta.
  4. <

  5. Låt stå i kylskåpet i minst en timme innan servering för att låta smakerna kombinera och marinera.
  6. Rör om före serveringen och garnera gärna med färsk persilja eller dill.
You may also be interested in:  Biff stroganoff

Så enkelt är det! Prova detta härliga recept på klassisk coleslaw och njut av den krispiga och krämiga smaken. Servera som en sidorätt till grillning eller som pålägg på hamburgare och smörgåsar.

Entrecôte med örtsås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up