Tacopaj med majs

Table
  1. Tacopaj med majs
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Tacopaj med majs

Ingredienser:

  • 400 g malet kött
  • 1 burk majs
  • 1 st lök
  • 1 st röd paprika
  • 2 dl creme fraiche
  • 150 g riven ost
  • Tacoskal
  • Olja
  • Chilipulver
  • Spiskummin
  • Salt
  • Peppar
You may also be interested in:  Caesarsallad med kyckling och bacon

Gör såhär:

  1. Stek köttet tills det är genomstekt.
  2. Skär löken och paprikan i små bitar och fräs dem i en separat stekpanna.
  3. Tillsätt lök- och paprikablandningen samt majs till det stekta köttet.
  4. Krydda med chilipulver, spiskummin, salt och peppar efter smak.
  5. Ta bort stekpannan från värmen och blanda i creme fraiche.
  6. Smörj en pajform med olja och lägg i tacobröden som botten.
  7. Häll över köttfyllningen och strö över den rivna osten.
  8. Grädda i ugnen på 200°C i cirka 20 minuter eller tills osten är gyllenbrun och pajen är genomvarm.
  9. Ta ut pajen från ugnen och låt den svalna något innan servering.

Rostade rödbetor med rosmarin
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up