Tacopaj med majs
Tacopaj med majs
Ingredienser:
- 400 g malet kött
- 1 burk majs
- 1 st lök
- 1 st röd paprika
- 2 dl creme fraiche
- 150 g riven ost
- Tacoskal
- Olja
- Chilipulver
- Spiskummin
- Salt
- Peppar
Gör såhär:
- Stek köttet tills det är genomstekt.
- Skär löken och paprikan i små bitar och fräs dem i en separat stekpanna.
- Tillsätt lök- och paprikablandningen samt majs till det stekta köttet.
- Krydda med chilipulver, spiskummin, salt och peppar efter smak.
- Ta bort stekpannan från värmen och blanda i creme fraiche.
- Smörj en pajform med olja och lägg i tacobröden som botten.
- Häll över köttfyllningen och strö över den rivna osten.
- Grädda i ugnen på 200°C i cirka 20 minuter eller tills osten är gyllenbrun och pajen är genomvarm.
- Ta ut pajen från ugnen och låt den svalna något innan servering.