Bondsallad med ägg och bacon

Table
  1. Bondsallad med ägg och bacon
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Bondsallad med ägg och bacon

Ingredienser:

  • 4-6 ägg
  • 200 g bacon
  • 200 g blandad sallad
  • 1 rödlök
  • 1 tomat
  • 1 avokado
  • 100 g fetaost
  • Olivolja
  • 12 oliver
  • Peppar
  • Flingsalt
You may also be interested in:  Tahini

Gör så här:

  1. Koka äggen i 8-10 minuter tills de är hårdkokta. Skala och skär dem i klyftor.
  2. Stek bacon i en torr stekpanna tills det blir knaprigt. Låt baconet rinna av på hushållspapper och
    bryt det sedan i mindre bitar.
  3. Skär rödlök i tunna skivor, tomat och avokado i mindre bitar.
  4. Blanda salladsblad, rödlök, tomat, avokado och fetaost i en stor skål.
  5. Tillsätt äggklyftor och bacon. Ringla över olivolja och peppra efter smak. Strö över flingsalt.
  6. Dekorera med oliver och servera salladen direkt.
Ostrullar på filodeg 
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up