Stekt majskolv med chili vitlök och persilja

Table
  1. Recept: Stekt majskolv med chili, vitlök och persilja
    1. Ingredienser
    2. Gör så här

Recept: Stekt majskolv med chili, vitlök och persilja

Ingredienser

  • 4 st färska majskolvar
  • 2 msk olivolja
  • 1 st röd chili (hackad)
  • 2 st vitlöksklyftor (pressade)
  • 2 msk färsk persilja (hackad)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar

You may also be interested in:  Picklad rödlök

Gör så här

  1. Skala majskolvarna och ta bort eventuella trådar.
  2. Smält olivolja i en stekpanna på medelhög värme.
  3. Tillsätt chili och vitlök i stekpannan och stek i ca 1 minut tills det blir doftande.
  4. Lägg i majskolvarna i stekpannan och stek i ca 8-10 minuter, tills de blir gyllene och får fina grillmärken.
  5. Strö över hackad persilja, salt och svartpeppar på majskolvarna.
  6. Servera direkt och njut av den härligt smakrika stekta majskolven!

Chokladsås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up