Ugnsrostade rödbetor

Table
  1. Ugnsrostade rödbetor
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Ugnsrostade rödbetor

Ingredienser:

  • 500g rödbetor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1 msk färsk timjan, hackad

You may also be interested in:  Fransk potatissallad

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala och skär rödbetorna i mindre klyftor.
  3. I en skål, blanda rödbetorna med olivolja, flingsalt, svartpeppar och färsk timjan tills de är jämnt täckta med kryddorna.
  4. Placera rödbetorna jämnt i en ugnsfast form.
  5. Grädda rödbetorna i ugnen i cirka 30-35 minuter, eller tills de är mjuka och gyllene.
  6. Ta ut formen ur ugnen och låt rödbetorna svalna något innan servering.

Vildris- och bönsallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up