Hemmagjord mimosasallad

Table
  1. Hemmagjord Mimosasallad
    1. Ingredienser:
    2. Steg-för-steg:
    3. Tips:

Hemmagjord Mimosasallad

Ingredienser:

  • 4 ägg
  • 2 potatisar
  • 1 burk ananasringar
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • Salt och peppar efter smak

Steg-för-steg:

Steg 1: Koka äggen och potatisarna tills de är helt kokta. Låt dem svalna och skala dem därefter.

Steg 2: Skär äggen och potatisen i små bitar. Lägg dem i en skål.

Steg 3: Tillsätt ananasringarna som ska vara väl avrunna och även de delade i mindre bitar.

Steg 4: Rör om majonnäs och crème fraiche tills det blir en jämn blandning.

Steg 5: Häll majonnäsblandningen över ägg, potatis och ananas. Blanda väl.

Steg 6: Smaka av med salt och peppar efter smak.

You may also be interested in:  Korvstroganoff med ris

Steg 7: Ställ salladen i kylskåpet att stå och dra i några timmar innan servering.

Tips:

Du kan lägga till andra ingredienser som t.ex. skivad rödlök, salladsmajonnäs eller dill för att variera smaken.

Syrlig räkceviche
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up