Kantarelltoast med färskost och bacon

Table
  1. Kantarelltoast med färskost och bacon
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Kantarelltoast med färskost och bacon

Ingredienser:

  • 300g kantareller
  • 4 skivor bröd
  • 200g färskost
  • 8 skivor bacon
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk smör
  • 1 tsk färsk timjan, hackad
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Chokladbollar

Gör så här:

  1. Stek baconet i en stekpanna tills det blir krispigt. Låt det sedan rinna av på hushållspapper.
  2. I samma stekpanna, smält smöret och tillsätt vitlöken. Fräs den i några minuter tills den blir gyllene.
  3. Tillsätt kantarellerna och timjan till stekpannan. Stek dem i cirka 5 minuter tills de mjuknar och får fin färg.
  4. Krydda med salt och peppar efter smak.
  5. Rosta brödskivorna i en brödrost eller i ugnen tills de blir gyllenbruna.
  6. Bred färskosten på de rostade brödskivorna.
  7. Toppa med kantarell- och baconblandningen.
  8. Servera direkt och njut av kantarelltoasten med färskost och bacon!

Savoykål i ugn med parmesan och rostade hasselnötter
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up