Lammfärsbiffar med fetaost och rosmarin

Table
  1. Lammfärsbiffar med fetaost och rosmarin
    1. Ingredienser:
    2. Instruktioner:

Lammfärsbiffar med fetaost och rosmarin

Ingredienser:

  • 500g lammfärs
  • 100g fetaost, smulad
  • 2 msk färsk rosmarin, finhackad
  • 1 lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • Olja till stekning

Instruktioner:

  1. I en stor skål, blanda lammfärs, fetaost, rosmarin, lök, vitlök, ägg, ströbröd, salt och svartpeppar
  2. Forma smeten till små biffar och placera dem på en tallrik
  3. Stek biffarna i olja i en stekpanna på medelhög värme i cirka 4-5 minuter per sida, eller tills de är genomstekta och har fått en fin gyllenbrun färg
  4. Servera biffarna varma med en fräsch sallad och eventuellt någon god sås
You may also be interested in:  Brysselkål

Variationstips: Om du vill kan du även servera lammfärsbiffarna med några skivor av din favoritsmältost på toppen för extra smak!

Pesto med pasta
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up