Tomat- och fetaostsallad



Table
  1. Tomat- och fetaostsallad
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Servering:

Tomat- och fetaostsallad

Ingredienser:

  • 4 stora tomater
  • 200 g fetaost
  • 1/2 rödlök
  • 20 svarta oliver
  • En handfull färsk basilika
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • Salt och peppar efter smak


You may also be interested in:  Banoffee paj

Gör så här:

  1. Skär tomaterna och fetaosten i bitar.
  2. Skiva rödlöken och hacka basilikan.
  3. Blanda tomat, fetaost, rödlök, oliver och basilika i en stor skål.
  4. Ringla över olivolja och rödvinsvinäger.
  5. Krydda med salt och peppar efter smak och blanda väl.
  6. Låt salladen stå i kylen i minst 30 minuter för att smakerna ska utvecklas.

Servering:

You may also be interested in:  Toast skagen

Servera tomat- och fetaostsalladen som en fräsch och lätt sommarsallad. Passar utmärkt som tillbehör till grillat kött eller som en lätt lunch med nybakat bröd.

Frasiga glutenfria majsvåfflor
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up